(Nederlands) Curaçao

(NEDERLANDS) UNIEKE VILLA GELEGEN IN HET MEEST EXCLUSIEVE RESORT OP HET EILAND, CORAL ESTATE, AAN DE PRACHTIGE CARIBISCHE ZEE

GemeindeCoral Estate
Wohnfläche(m2)401 m²
Grundstückfläche(m2)2.962 m²
Anzahl Schlafzimmer4
Anzahl Badezimmer3
Besonderheiten(Nederlands) Deze unieke villa ligt in het meest exclusieve resort op het eiland, Coral Estate, aan de prachtige Caribische Zee. Gebouwd in harmonie met de omringende natuur, ziet het elegante en moderne ontwerp er uiterst verfijnd uit. Door alle glazen deuren rondom de centrale patio te openen, kunt u intens genieten van de kalmerende bries die door de woning gaat. Vanuit alle slaapkamers heeft u zicht op het prachtige turquoise blauwe water van de zee.Het open ontwerp van deze villa geeft een uitnodigend gevoel tijdens het koken in de keuken, of tijdens het ontspannen in de woonkamer en overdekte terras. Zelfs het zwembad is één met het huis en is een infinity pool met een eindeloos perfect uitzicht. Als u op zoek bent naar privacy, zoek dan niet verder, want dit huis heeft ook een prachtig prieel aan de oceaanzijde waar u volledig van uw privacy kunt genieten. De villa is omgeven door een prachtig landschap aan beide zijdes van het huis, met de oceaan aan de voorzijde. Ook is het prieel uitgerust met een krachtige WIFI-uitbreiding, zodat u overal voldoende bereik en internet heeft, indien gewenst. Het kantoor / fitnessruimte en alle slaapkamers kijken uit op de centrale patio en zijn volledig ingericht met moderne apparatuur. Deze villa combineert de natuur en de 21e eeuw, waar een werkelijk uniek ontwerp uit ontstaat. U kunt hier volop genieten van inspirerende landschappen en een harmonieus gevoel.
Verkaufpreis$ 1.595.000,-

Denn Bilder mehr sagen als Text, bitte sehen Sie unsere Diashow an. Wir geben Ihre gerne weitere Informationen und arrangieren gerne einen Besichtigungstermin.

©2020 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.