Lenk Berner Oberland
Lenk Berner Oberland

Lenk CHF.1.250.000

(NEDERLANDS) NIEUWBOUW CHALET MET TWEE PARKEERPLAATSEN GELEGEN IN TYPISCH "HEIDI UND PETER" OMGEVING TEMIDDEN VAN ALPENWEIDEN MET PRACHTIG UITZICHT.

VillageLenk
CantonBerner Oberland
Living space(m2)130 m²
Land area(m2)616 m²
Year of constructionNieuwbouw
Altitude1.100 m
Maintenances(Nederlands) 2016-2017
Interior style(Nederlands) Duurzame bouw met hoogwaardige constructie / buitenbouw en binnenafwerking naar keuze.
Number of floors3
Number of bedrooms2-4
Number of bathrooms1
Heating(Nederlands) Via warmtepomp
Parking(Nederlands) 2 parkeerplaatsen
Special(Nederlands) "Onbekend maakt onbemind" iets wat zeker opgaat voor Lenk, een groot authentiek dorp waar gedurende het gehele jaar van alles te doen is zowel in de winter als in de zomer ! Wij bieden een van de laatste nieuwbouwmogelijkheden in Lenk voor een vrijstaand vakantie chalet. Gesitueerd aan de zonnige zijde van het dal op ca. 1.3 km rijden van het dorpscentrum. Indeling: begane grond met twee slaapkamers, badkamer, technische ruimte en wasruimte en toegang tot groot terras ca. 20 m². 1e Verdieping met entree, garderobe, gastentoilet, woonkamer met open eethoek, open keuken en toegang tot groot balkon aan drie zijden ter grootte van ca. 18 m² en terras aan achterzijde ca. 20 m². Koper kan het chalet in overleg geheel naar eigen smaak en wensen afwerken. Ook nog enkele grotere chalets te koop. Meer informatie en plattegrond tekeningen op aanvraag.
Sale priceCHF 1.250.000,-
Google Mapsclick here
Website Lenkclick here
Ski infoclick here

Because pictures say more than words, please see our slideshow. We would be happy to give you more information and to arrange a visit to the property.

©2020 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.