Lenk Berner Oberland
Lenk Berner Oberland

Lenk CHF.1.250.000

(NEDERLANDS) NIEUWBOUW CHALET MET TWEE PARKEERPLAATSEN GELEGEN IN TYPISCH "HEIDI UND PETER" OMGEVING TEMIDDEN VAN ALPENWEIDEN MET PRACHTIG UITZICHT.

VillageLenk
CantonOberland Bernoise
Surface habitable(m2)130 m²
Surface du terrain(m2)616 m²
Année de constructionNieuwbouw
Altitude1.100 m
État d’entretien(Nederlands) 2016-2017
Style intérieur(Nederlands) Duurzame bouw met hoogwaardige constructie / buitenbouw en binnenafwerking naar keuze.
Nombre d’étages3
Nombre de chambres à coucher2-4
Nombre de salles de bains1
Chauffage(Nederlands) Via warmtepomp
Parking(Nederlands) 2 parkeerplaatsen
Spécial(Nederlands) "Onbekend maakt onbemind" iets wat zeker opgaat voor Lenk, een groot authentiek dorp waar gedurende het gehele jaar van alles te doen is zowel in de winter als in de zomer ! Wij bieden een van de laatste nieuwbouwmogelijkheden in Lenk voor een vrijstaand vakantie chalet. Gesitueerd aan de zonnige zijde van het dal op ca. 1.3 km rijden van het dorpscentrum. Indeling: begane grond met twee slaapkamers, badkamer, technische ruimte en wasruimte en toegang tot groot terras ca. 20 m². 1e Verdieping met entree, garderobe, gastentoilet, woonkamer met open eethoek, open keuken en toegang tot groot balkon aan drie zijden ter grootte van ca. 18 m² en terras aan achterzijde ca. 20 m². Koper kan het chalet in overleg geheel naar eigen smaak en wensen afwerken. Ook nog enkele grotere chalets te koop. Meer informatie en plattegrond tekeningen op aanvraag.
Prix de venteCHF 1.250.000,-
Google Mapscliquez ici
Site Lenkcliquez ici
Ski infocliquez ici

Parce que des images en disent plus que des mots, nous vous présentons un diaporama ci-dessous. Nous vous envoyons volontiers des plus amples renseignements. Visite sur demande.

©2020 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.