Informatie middag op 10 nov 2018 en nieuws

Informatiemiddag Wonen in Zwitserland 

Het “mooiste en veiligste eiland van Europa” waar regels nog regels zijn maar ook gehandhaafd worden en waar rust, stabiliteit en veiligheid nog echt betekenis hebben. Dit komt mede doordat Zwitserland geen lid is van de EU en eigen regels kent op federaal-, kantonnaal- en gemeentelijk niveau.

Het is in Zwitserland daarom niet vanzelfsprekend dat u als “buitenlander” zomaar overal een huis mag kopen. Daarom organiseert Smaal-Swiss-Immo (tezamen met Zwitserland Fiscaal en Schmidt Global Logistics) tweemaal per jaar een informatiebijeenkomst waarin de belangrijkste juridische-, fiscale- en praktische aspecten zullen worden besproken die te maken hebben met de aankoop- en verkoop van een (vakantie)woning in Zwitserland, alsmede de emigratiemogelijkheden en de vestigingsmogelijkheden.

Het volgende seminar zal plaatsvinden op zaterdag 10 november 2018. Het programma zal z.s.m. via deze site bekend worden gemaakt. Locatie zal zijn Landgoed De Salentein in Nijkerk.

Graag aanmelden!
Gezien het beperkt aantal plaatsen en het besloten karakter van deze exclusieve presentatie, verzoeken wij u zich tijdig aan te melden. Dit kan per mail info@smaal-swiss-immo.com onder vermelding van uw naam en contactgegevens, waarna wij u enkele weken tevoren het definitieve programma zullen toezenden. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst.

“Even resetten in de Zwitserse Alpen”

“ Een week vol rust, inspiratie, bewustwording, focus en vitaliteit”

Durf jij bewust een time-out te nemen ? Jezelf even te resetten onder leiding van professionele coaches en een personal trainer om vervolgens met meer energie, vitaliteit en bewustwording terug te keren in jouw dagelijkse leven ? Kom dan in het voorjaar 2019 naar Zwitserland en neem die uitdaging aan.
Klik hier voor meer informatie

©2018 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.