CH Seminar 7 november 2020

Informatiemiddag Kopen en wonen in Zwitserland: 7 november 2020

Helaas hebben we de informatiemiddag van 4 april j.l. moeten annuleren vanwege de corona-maatregelen. Echter met een positieve blik vooruit is een nieuwe datum gepland op zaterdag 7 november 2020. Locatie is wederom Landgoed De Salentein in Nijkerk. Uiteraard is deze bijeenkomst onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen van het RIVM.

Tijdens deze informatiebijeenkomst zullen de belangrijkste juridische-, fiscale, financiële- en praktische aspecten worden besproken die te maken hebben met de aankoop- en verkoop van een vakantiewoning in Zwitserland, alsmede de emigratiemogelijkheden en de vestigingsmogelijkheden. In Zwitserland is het niet vanzelfsprekend dat u als “buitenlander” zomaar overal een huis mag kopen en weer mag verkopen. Zwitserland is geen lid van de EU kent tal van eigen regels op federaal-, kantonnaal- en gemeentelijk niveau.

Zwitserland “het mooiste en veiligste eiland van Europa” waar regels nog regels zijn maar ook nog steeds gehandhaafd worden en waar rust, stabiliteit en veiligheid nog echt betekenis hebben. 

Graag aanmelden!
Gezien het beperkt aantal plaatsen (ca. 30 personen) en het besloten karakter van deze informatiebijeenkomst, verzoeken wij u zich tijdig aan te melden. Dit kan per mail info@smaal-swiss-immo.com onder vermelding van uw naam en contactgegevens. Het definitieve programma zal u enkele weken tevoren worden toegezonden per mail. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst.

©2020 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.