Seminar 9 november 2019

Informatiemiddag Wonen in Zwitserland 

Het “mooiste en veiligste eiland van Europa” waar regels nog regels zijn maar ook gehandhaafd worden en waar rust, stabiliteit en veiligheid nog echt betekenis hebben. Dit komt mede doordat Zwitserland geen lid is van de EU en eigen regels kent op federaal-, kantonnaal- en gemeentelijk niveau.

Het is in Zwitserland daarom niet vanzelfsprekend dat u als “buitenlander” zomaar overal een huis mag kopen. Daarom organiseert Smaal-Swiss-Immo tezamen met Zwitserland Fiscaal tweemaal per jaar een informatiebijeenkomst waarin de belangrijkste juridische-, fiscale- en praktische aspecten zullen worden besproken die te maken hebben met de aankoop- en verkoop van een (vakantie)woning in Zwitserland, alsmede de emigratiemogelijkheden en de vestigingsmogelijkheden.

Het volgende seminar zal plaatsvinden op zaterdag 9 november 2019. Locatie zal zijn Landgoed De Salentein in Nijkerk.

Graag aanmelden!
Gezien het beperkt aantal plaatsen en het besloten karakter van deze exclusieve presentatie, verzoeken wij u zich tijdig aan te melden. Dit kan per mail info@smaal-swiss-immo.com onder vermelding van uw naam en contactgegevens, waarna wij u enkele weken tevoren het definitieve programma zullen toezenden. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst.

©2019 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.