Frankrijk, Normandië

PRACHTIG GERESTAUREERDE KASTEELBOERDERIJ / MANOIR IN HET LAND VAN DE CALVADOS EN INDRUKWEKKENDE OORLOGSMONUMENTEN OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN DE NORMANDISCHE KUST.

PlaatsTurqueville / Sainte-Mère-Église
KantonNormandië, dep. Manche
Woonoppervlak(m2)530 m²
Grondoppervlak(m2)2.75 HA (27.500 m²)
Bouwjaar1781 - 1878 - 2003 - 2012
Onderhouduitstekend
AfwerkingStijlvol met authentiek sfeer
Woonlagen2
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers6
VerwarmingElektrische verwarming met vloerverwarming in hal, pantry, keuken, eetkamer en badkamers
ParkerenVoldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, afgesloten met houten poort
BijzonderhedenPrachtig gerestaureerde kasteelboerderij / "Manoir" bestaande uit o.a. stijlvolle salon, bibliotheek, study, eetkamer, eetkeuken en 6 in stijl afgewerkte slaapkamers met eigen luxe badkamer. Daarnaast 2.75 HA grond en een grote schuur (o.a. opslag voor zelfgemaakte Cider en Calvados) die goed is te verbouwen tot meer woonruimte, een gastenverblijf of luxe B&B. De Manoir kent een rijke geschiedenis die terug gaat naar 1781en is nu in gebruik als zeer goed renderende B&B maar is ook zeer geschikt om geheel privé te bewonen. Het betreft een uniek plekje met vele interessante gebruiksmogelijkheden. Op slechts 5 minuten van het beroemde Sainte-Mère-Église en het Airborne Museum. Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de Manoir, de omgeving en/of exploitatiemogelijkheden......of voor een onvergetelijk bezoek.
Koopprijs€ 985.000,- k.k.
Google Mapsklik hier
Website Sainte-Mère-Égliseklik hier
Foto's Colleville-sur-Mer / American Cemeteryklik hier

Daar beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen wij voor een goede impressie van dit object naar de onderstaande diashow Desgewenst geven wij u meer informatie en kunnen wij een bezichtiging van het object voor u te regelen.

©2019 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.