Grimentz CHF.1.345.000

SCHITTEREND 5-KAMERAPPARTEMENT OP BEGANE GROND AFGEWERKT IN MéLèZE MET GROOT TERRAS OVER GEHELE BREEDTE, GESITUEERD NABIJ DORPSCENTRUM EN SKILIFT. GRIMENTZ BEHOORT TOT EEN VAN DE MEEST PITTORESKE BERGDOPJES VAN ZWITSERLAND

PlaatsGrimentz
KantonWallis
Woonoppervlak(m2)170 m²
Bouwjaar2016
Hoogte1.570 m
Onderhoudnieuw
Afwerkingluxe afgebouwd met Mélèze hout, interieur nog in overleg af te bouwen
Woonlagenbegane grond
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers3
Parkereneigen parkeerplaats in de ondergrondse garage
BijzonderhedenSchitterend 4 slaapkamer-appartement in een grote chalet met slechts 9 appartementen, afgewerkt in oud-hout en voorzien van o.a. lift, kelder, ski-kamer en wasruimte, gelegen op loopafstand van de gondel Grimentz/Bendolla en de nieuwe kabelbaan Grimentz/Zinal. Grimentz kan worden beschouwd als een van de meest authentieke bergdorpjes van Wallis. Door gebruik van duurzame en authentieke materialen uit de omgeving, hebben de appartement een bijzonder sfeervolle uitstraling aan de buitenzijde dat past in een berglandschap. De binnenzijde kenmerkt zich door een warme en hoogwaardige afwerking met o.a. oud-hout. Op korte loopafstand van winkels, restaurants, zwembad, speeltuin, ijsbaan, sport beauty salon. Het appartement heeft een uitzonderlijk mooi en groot terras van ca. 83 m². * foto's interieur zijn van een reeds gerealiseerd en vergelijkbaar appartement in hetzelfde gebouw. Afwerking kan echter geheel naar eigen smaak en keuze worden uitgevoerd.
KoopprijsCHF 1.345.000,- excl. garage CHF 55.000,-
Google Mapsklik hier
Website Grimentzklik hier
Ski infoklik hier

Daar beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen wij voor een goede impressie van dit object naar de onderstaande diashow Desgewenst geven wij u meer informatie en kunnen wij een bezichtiging van het object voor u te regelen.

©2019 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.