Veysonnaz CHF.790.000

EXCLUSIEF 5-KAMERAPPARTEMENT IN HOTEL "CHALET ROYAL" MET EIGEN PARKEERPLAATS IN GARAGE, GESITUEERD IN HET CENTRUM VAN HET DORP TEGENOVER DE TELECABINE.

PlaatsVeysonnaz
KantonWallis
Woonoppervlak(m2)154 m²
Bouwjaar1994
Hoogte1.350 m
Onderhoudzeer goed
Afwerkingluxueus
Woonlagenmaisonette op 4e verdieping en dakverdieping
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers3
Verwarmingvloerverwarming (oliestook)
Parkerenprivé parkeerplaats in garage onder het hotel
BijzonderhedenExclusief en royaal 5-kamerappartement ("maisonnette") op de bovenste woonlaag van het luxe hotel "Chalet Royal" met mogelijkheid om gebruik te maken van de hotelfaciliteiten. Entree via de garage en receptie van het hotel. 4e verdieping: entree appartement, hal living met open haard, eetkamer, open keuken, balkon en terras, slaapkamer en 2 badkamers. Dakverdieping met 3 slaapkamers en badkamer. De skilift bevindt zich aan de overkant van de weg op slechts enkele meters lopen !! Een prachtig object aan de achterzijde een panoramisch uitzicht over het Rhônedal. Het object kan worden verkocht aan buitenlanders !
KoopprijsCHF 790.000,-
Google Mapsklik hier
Website Veysonnazklik hier
Ski infoklik hier
Hôtel Chalet Royalklik hier

Daar beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen wij voor een goede impressie van dit object naar de onderstaande diashow Desgewenst geven wij u meer informatie en kunnen wij een bezichtiging van het object voor u te regelen.

©2020 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.