les collons wallis
les collons wallis

Les Collons €.650.000

ROYAAL CHALET IN NIEUWSTAAT MET 5 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS, WELLNESS EN DUBBELE GARAGE, GESITUEERD SLECHTS 5 MINUTEN VAN HET SKIGEBIED "LES 4-VALLéES".

PlaatsLes Collons
KantonWallis
Woonoppervlak(m2)ca. 200 m²
Grondoppervlak(m2)ca. 790 m²
Bouwjaar1991
Hoogte1.600 m
Onderhouduitstekend
Afwerkingauthentiek degelijk en luxe Zwitsers afgewerkt
Woonlagen4
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers3
VerwarmingViessman c.v. via oliestook
ParkerenEigen dubbele garage en extra parkeerplaats voor het chalet.
BijzonderhedenPrachtig ruim familie-chalet met aankoopmogelijkheid voor buitenlanders, gesitueerd tussen Les Collons en Les Masses met dubbele garage en extra eigen parkeerplaats gesitueerd op slechts 5 minuten rijden naar het grote skigebied "Les 4-Vallées met shuttlebus verbinding daar naartoe. Indeling o.a. royale living met toegang tot groot balkon, vide en studeer-ruimte op de mezzanine. Keuken met Amerikaanse koelkast (Gaggenau), kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser (V-Zug). 4 Slaapkamers (een vijfde op de mezzanine), 3 badkamers. 3 toiletten, Wellness met o.a. sauna en dompelbad. Wasruimte met wasmachine en droger (beide Miele). Koelcel. CV-ruimte. Natte ruimte met eigen ingang van buiten voor skispullen. Een verwarmde dubbele garage (voor 2 auto’s), los van het huis. Eigen parkeerplaats. * het chalet wordt "turn key" inclusief complete inventaris opgeleverd ** het chalet is nooit verhuurd geweest. Het object kan worden verkocht aan buitenlanders !
KoopprijsCHF €650.000,-
Google Mapsklik hier
Website Les Collons-Thyonklik hier
Ski infoklik hier

Daar beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen wij voor een goede impressie van dit object naar de onderstaande diashow Desgewenst geven wij u meer informatie en kunnen wij een bezichtiging van het object voor u te regelen.

©2019 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.