Grimentz CHF.1.300.000

MODERN AFGEWERKT CHALET RUSTIG GESITUEERD NET BUITEN HET HISTORISCH DORP MET VRIJ EN UITGESTREKT UITZICHT. GRIMENTZ BEHOORT TOT EEN VAN DE MEEST PITTORESKE BERGDOPJES VAN ZWITSERLAND

PlaatsGrimentz
KantonWallis
Woonoppervlak(m2)130 m²
Grondoppervlak(m2)1.009 m²
Bouwjaar2012
Hoogte1.550 m
Onderhoudzeer goed
Afwerkingmodern en duurzaam
Woonlagen3
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers3
VerwarmingWarmtepomp en houtkachel
Parkeren3 parkeerplaatsen vlakbij het chalet.
BijzonderhedenDe Chalet La Melissa is gebouwd volgens de traditionele normen van Grimentz: smal en diep, afgewerkt met lariks hout en gedekt met leien dakpannen. Indeling: Souterrain: Entree, woonkamer, open keuken,slaapkamer, badkamer met douche, kelder, technische kamer en wasruimte. Begane grond: entree met garderobe, toilet met wastafel, woonkamer met houtkachel, open keuken met eethoek en toegang tot tuin en groot buitenterras met sauna-ruimte en jacuzzi. Verdieping met drie slaapkamers, badkamer en skiruim. Buiten drie parkeerplaatsen op slechts enkele meters lopen van het chalet. Het chalet is zo goed als nieuw en verkeert in nieuwstaat.
KoopprijsCHF 1.300.000,-
Google Mapsklik hier
Website Grimentzklik hier
Website Grimentzklik hier

Daar beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen wij voor een goede impressie van dit object naar de onderstaande diashow Desgewenst geven wij u meer informatie en kunnen wij een bezichtiging van het object voor u te regelen.

©2019 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.