Grimentz CHF.2.485.000

LUXUEUS NIEUWBOUW CHALET MET "OUD-HOUT" EN NOG AF TE WERKEN NAAR EIGEN SMAAK EN KEUZE. GRIMENTZ BEHOORT TOT EEN VAN DE MEEST PITTORESKE BERGDOPJES VAN ZWITSERLAND

PlaatsGrimentz
KantonWallis
Woonoppervlak(m2)204 m²
Bouwjaar2017-2018
Hoogte1.550 m
Onderhoudnieuw
AfwerkingLuxueuze bouwstijl zowel binnenzijde als buitenzijde afgewerkt met "oud-hout" en vrijheid om binnenzijde naar eigen smaak af te werken en in te richten.
Woonlagen4
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers4
Parkerendubbele inpandige garage met directe privé toegang naar eigen chalet
BijzonderhedenEen luxueus droomchalet uitgevoerd in oud-hout en nog geheel naar eigen smaak af te werken en in te richten, gesitueerd nabij de skiliften en het oude karakteristieke dorpscentrum. Souterrain met verwarmde skiberging, sauna, separate toilet, slaap- of hobbykamer en dubbele garage voor twee auto's. Slaapverdieping met 2 slaapkamers en 2 luxe ingerichte badkamers. Woonverdieping met grote living met vide, open haard, toegang tot ruim balkon met terras, eethoek met luxueus afgewerkte en compleet ingerichte keuken, Kapverdieping met slaapkamer, vide, luxe badkamer en toegang tot balkon/terras. De foto's van de binnenzijde zijn van een reeds opgeleverd vergelijkbaar chalet. De afwerking aan de binnenzijde kan nog geheel naar eigen smaak worden aangepast. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging van deze schitterende sfeervolle chalets. De eerste vier opgeleverde chalets zijn reeds verkocht.
KoopprijsCHF 2.485.000,-
Google Mapsklik hier
Website Grimentzklik hier
Ski infoklik hier

Daar beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen wij voor een goede impressie van dit object naar de onderstaande diashow Desgewenst geven wij u meer informatie en kunnen wij een bezichtiging van het object voor u te regelen.

©2019 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.