Lenk Berner Oberland
Lenk Berner Oberland

Lenk CHF.1.250.000

NIEUWBOUW CHALET MET TWEE PARKEERPLAATSEN GELEGEN IN TYPISCH "HEIDI UND PETER" OMGEVING TEMIDDEN VAN ALPENWEIDEN MET PRACHTIG UITZICHT.

PlaatsLenk
KantonBerner Oberland
Woonoppervlak(m2)130 m²
Grondoppervlak(m2)616 m²
BouwjaarNieuwbouw
Hoogte1.100 m
Onderhoud2016-2017
AfwerkingDuurzame bouw met hoogwaardige constructie / buitenbouw en binnenafwerking naar keuze.
Woonlagen3
Aantal slaapkamers2-4
Aantal badkamers1
VerwarmingVia warmtepomp
Parkeren2 parkeerplaatsen
Bijzonderheden"Onbekend maakt onbemind" iets wat zeker opgaat voor Lenk, een groot authentiek dorp waar gedurende het gehele jaar van alles te doen is zowel in de winter als in de zomer ! Wij bieden een van de laatste nieuwbouwmogelijkheden in Lenk voor een vrijstaand vakantie chalet. Gesitueerd aan de zonnige zijde van het dal op ca. 1.3 km rijden van het dorpscentrum. Indeling: begane grond met twee slaapkamers, badkamer, technische ruimte en wasruimte en toegang tot groot terras ca. 20 m². 1e Verdieping met entree, garderobe, gastentoilet, woonkamer met open eethoek, open keuken en toegang tot groot balkon aan drie zijden ter grootte van ca. 18 m² en terras aan achterzijde ca. 20 m². Koper kan het chalet in overleg geheel naar eigen smaak en wensen afwerken. Ook nog enkele grotere chalets te koop. Meer informatie en plattegrond tekeningen op aanvraag.
KoopprijsCHF 1.250.000,-
Google Mapsklik hier
Website Lenkklik hier
Ski infoklik hier

Daar beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen wij voor een goede impressie van dit object naar de onderstaande diashow Desgewenst geven wij u meer informatie en kunnen wij een bezichtiging van het object voor u te regelen.

©2020 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.