Grengiols verkocht

GROOT VRIJSTAAND EN SFEERVOL CHALET IN NIEUWSTAAT MET OPTIMALE RUST EN PRIVACY OP SLECHTS ENKELE MINUTEN VAN HET UNESCO ALETSCH GEBIED.

PlaatsGrengiols
KantonWallis
Woonoppervlak(m2)ca. 160 m²
Grondoppervlak(m2)ca. 1.018 m²
Bouwjaarca. 2000
Hoogteca. 1.000 m
OnderhoudZeer goed
AfwerkingDuurzaam en sfeervol
Woonlagen3
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers2
VerwarmingOliestook verwarming en elektrische warmwaterboiler.
ParkerenEigen garage onder het chalet.
BijzonderhedenHet chalet is sfeervol en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en ingericht (nieuwstaat). Vrijwel gehele interieur is bij de verkoop inbegrepen. Vloeren zijn uitgevoerd met massief houten balken. Gehele chalet voorzien van vloerverwarming. De tuin rondom is prachtig aangelegd, onderhoudsvriendelijk, zonnig en grenst direct aan de weilanden. Optimale rust en privacy ! 1e Woonlaag: entree, 2 slaapkamers en badkamer. 2e Woonlaag: Living, keuken, berging, toilet en toegang tot groot zonnig terras. 3e Woonlaag: 3 slaapkamers, badkamer en grote berging. In de tuin bevindt zich nog een "kinderhuisje" (tuinhuis/speelhuis/berging). Een echt heerlijk familie chalet voor uw mooiste vakanties in winter en zomer.
Google Mapsklik hier
Website Grengiolsklik hier
Ski infoklik hier

Daar beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen wij voor een goede impressie van dit object naar de onderstaande diashow Desgewenst geven wij u meer informatie en kunnen wij een bezichtiging van het object voor u te regelen.

There is no slider selected or the slider was deleted.

©2020 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.